Magazin Bijutique.ro

Bijuterii placate cu aur

Detalii de livrare

Costul transportului este 18 lei oriunde in tara pentru produsele cu valoare de pana la 200 lei indiferent de greutate.

 

TRANSPORTUL ESTE GRATUIT pentru toate produsele cu valoare mai mare sau egala de 200 RON, indiferent de greutate sau volum.

Costul de transport se adauga la pretul produselor comandate si va fi afisat in cosul de cumparaturi, inainte de finalizarea comenzii.

Livrarile se efectueaza exclusiv pe teritoriul Romaniei, de Luni pana Vineri.

Nu putem fi responsabili pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sa livreze la timp.

 

Atentie:

Neacceptarea de la curier si absenta repetata de la adresa de livrare indicata/agreata a unui colet aferent unei comenzi ferme lansate de dvs. atrage dupa sine inscrierea unei mentiuni negative in contul dvs. si blocarea unor comenzi viitoare pana la recuperarea costului de livrare si retur a coletului dvs. sau, dupa caz, inceperea demersurilor legale de recuperare a pagubelor create magazinului nostru. Toate comenzile lansate pe magazinul nostru sunt monitorizate si salvate in log-uri (inclusiv IP-ul folosit), fapt ce ne permite sa furnizam organelor competente toate dovezile necesare in cazul in care comanda livrata de noi nu este acceptata/permisa/ridicata de dvs.